En aspunges liv och leverne

Asp som i Asperger syndrom. Ungen som i D.A.M.P-barnet. Men hur är det egentligen att leva som bokstavsvuxen? Jag bloggar om mitt liv som vuxen med Asperger och ADHD.

Tuesday, May 23, 2006

Möhippan

Gick över alla förväntan. Vi hade vansinnigt roligt. Var på ett äventyrsställe liknande "Fångarna på fortet". Trots att vi var 5 humanister å en doktor i fysik så var vi bäst i de celler som krävde minst tanke å mest smidighet. Bruden var extremt smidig å klättrade på väggarna som en katt. Vansinnigt häftigt att se!

Möhippan blev en total överraskning för bruden. Detta trots att undertecknad råkat skicka ett mejl till henne om möhippan två veckor tidigare. Som tur var dock till en gammal mejl som hon inte hade gått in på. Det är livsfarligt med auto-ifyllning på mejladresser! Särskilt när namnet på bruden inleder mejladressen vars googlegroup skapats för att hålla bruden ovetande om planerandet :D

Nåja. Allt gick jättebra.

Carola vann inte, men dregla fick man ändå göra. Jag var minst sagt förvånad över att Finland vann och tycker fortfarande inte att det är en bra hårdrockslåt. Menmen... samtidigt är det onekligen kul. Det rör ju om LITE i grytan i alla fall.

Katten har varit galen idag och flugit runt som om han hade DAMP. Det har han säkert iofs, även om det inte är smittsamt. Sådan herre sådan hund, sådan matte, sådan katt. Men mest är han nog aspig ändå. Katter tenderar ju att vara det... ;D

0 Comments:

Post a Comment

<< Home